Η επιχείρηση ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, ασχολείται από το 1989 με την εμπορία, την κοπή και την τοποθέτηση μαρμάρων (ελληνικών ή εισαγόμενων), πορόλιθων, γρανιτών και τεχνογρανιτών.


Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε όλες τις μαρμάρινες επενδύσεις (εσωτερικές και εξωτερικές) καθώς και τοποθετήσεις κάθε είδους, όπως πλακάκια, τζάκια, κουζίνες, σκάλες, λειάνσεις μαρμάρων κ.ο.κ.

Η εταιρεία διαγράφοντας μια μακρά κι επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μαρμάρου, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στη δημιουργία, στιβαρών κατασκευών από λευκό μάρμαρο και άλλα είδη μαρμάρων λαξευμένες με το χέρι που είναι ανεξίτηλες στο χρόνο: (αγάλματα, κυκλαδικά ειδώλια, μαρμάρινα καράβια κ.α.) αλλά και σύνθετες, πρωτότυπες, διακοσμητικές κατασκευές από μάρμαρο - θαλασσόξυλο σε μια μεγάλη ποικιλία.

Χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, την αγάπη και το μεράκι μας για το μάρμαρο, ανοίξαμε ένα υποκατάστημα στα Κουφονήσια με πολλές ιδέες για ξεχωριστά δώρα, όλα χειροποίητα σε προσιτές τιμές όπως: πρωτότυπα μαρμάρινα κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες, μαρμάρινα παγάκια, σουβέρ, σαπουνοθήκες σε μοναδικά σχέδια, μαρμάρινες καρδιές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πολλά άλλα.

Στον τομέα της χονδρικής ξεχωρίζουμε από τις άλλες εταιρείες για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε, την αξιοπιστία μας και τις ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον αναλαμβάνουμε μπουμπουνιέρες για γάμους και βαφτίσεις, δημιουργώντας τα δικά σας μαρμάρινα σχέδια, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Μπορείτε να δείτε τη συλλογή των έργων μας από κοντά διαπιστώνοντας την κορυφαία ποιότητα τους.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;

Cart

Το καλάθι σας είναι κενό αυτή τη στιγμή.